Onderhoud

Elektrotechnische installaties aan boord van schepen krijgen veel te verduren. Het is daarom belangrijk dat deze goed worden onderhouden. Onze gekwalificeerde elektromonteurs passen hun jarenlange ervaring toe op de meest complexe installaties om er zo voor te zorgen dat (vitale) onderdelen tijdig worden onderhouden en/of vervangen. Zo zorgen wij voor bedrijfszekerheid binnen uw vloot en een veilige werkomgeving voor uw bemanning. 

Onderhoud aan elektrotechnische installaties

Veilig en betrouwbaar zijn twee kernbegrippen wanneer het gaat om elektrische installaties aan boord van een schip. In tegenstelling tot veel andere industrieën, worden schepen gebouwd voor een lange levensduur. Het is niet alleen voor het behoudt van het schip, maar ook voor de veiligheid en het comfort van de bemanning van belang dat de scheepselektra in goede staat verkeerd. Mede daarom dienen er op vaste intervallen special surveys gedaan te worden.

"Veilige en betrouwbare installaties zorgen voor het behoudt van ieder schip"

Special survey

Tijdens een special survey wordt de volledige elektrische installatie door ons gecontroleerd. Afhankelijk van het type schip kunnen daarbij de volgende documenten gemaakt worden:

+ Elektrische schema’s
+ Geleiding van het leidingsysteem
+ Meggertest

Tijdens een special survey moet ook de tachograaf opnieuw gecertificeerd worden. Bij Voltaz Elektra zijn wij leverancier en gecertificeerd monteur van Marble tachografen. Ook indien u tussentijds onderhoud aan uw Marble tachograaf nodig heeft, kunnen wij dit verzorgen.

Wij helpen graag met het onderhoud aan bestaande elektrotechnische installaties. Benieuwd naar wat wij voor uw schip kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wie weet stappen wij binnenkort aan boord.