Vernieuwing

Wanneer schepen langere tijd in gebruik zijn, kan het zijn dat technische installaties niet langer optimaal zijn of voldoen aan de huidige richtlijnen. Bij Voltaz Elektra zorgen wij ervoor dat iedere technische installatie voldoet aan de laatste eisen. Naast het voorkomen van technisch oponthoud, creëren wij tevens een veilige werkomgeving voor uw bemanning.

Vernieuwen van elektrotechnische installaties

Wanneer installaties aan boord van een schip verouderd raken, is het belangrijk dat deze worden onderhouden of vernieuwd. Onderhoud om een veilige omgeving te creëren voor uzelf en uw bemanning, vernieuwd om te voldoen aan de laatste eisen of vernieuwd om te voldoen aan de benodigde extra capaciteit. Door onze jarenlange ervaring in reparatie en onderhoud, weten wij als geen ander hoe om te gaan met beschadigde of verouderde installaties en deze aan te passen, uitbreiden of vernieuwen.

Wij helpen graag bij het vernieuwen van bestaande elektrotechnische installaties. Benieuwd naar wat wij voor uw schip kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wie weet stappen wij binnenkort aan boord.