Over ons

Met 40 jaar ervaring op het gebied van reparatie en onderhoud van scheepselektra voor zowel binnenvaartschepen als zeegaande schepen, mag Voltaz Elektra zich een gevestigde naam noemen binnen de beroepsvaart. Onze kennis en ervaring zorgt ervoor dat tientallen schepen en hun bemanning dagelijks hun werk op een veilige en efficiënte manier kunnen uitoefenen.

Voltaz Elektra

Voltaz Elektra is een Nederlands bedrijf dat voorheen actief was onder de naam Bogenda Elektro. Sinds 2021 zijn wij actief onder de nieuwe naam en opereren wij vanuit een compleet gerenoveerd pand in Hendrik-Ido-Ambacht gelegen op scheepswerf ‘t Ambacht.Ondanks de nieuwe naam bestaat Voltaz Elektra nog altijd uit hetzelfde dynamische team van elektromonteurs met jarenlange kennis en ervaring. Onze werkzaamheden voeren wij uit in zowel onze werkplaats als op locatie en biedt onze klanten altijd een flexibele oplossing voor iedere situatie.  

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden, repareren, uitbreiden en vernieuwen van technische installaties aan boord van schepen. Daarnaast is Voltaz Elektra ook gecertificeerd voor het onderhoud van Marble tachografen. Dit doen wij voor individuele schepen als ook voor rederijen. Onze werkzaamheden zijn voornamelijk binnen het ARA-gebied om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Passie voor het vak

Met een passie voor elektrotechniek en liefde voor de scheepvaart, werken wij dagelijks met veel plezier voor onze klanten. Voltaz Elektra is een groeiende onderneming met ambities. Al sinds 1982 een betrouwbare partner voor de beroepsvaart!