Storingsdienst

Voor de beroepsvaart is het belangrijk dat de bestemming op tijd wordt bereikt. Wanneer  door elektrotechnische mankementen de kans op vertraging aanwezig is, is het fijn om een partner te hebben die snel en adequaat hierop kan anticiperen. Door gebruik te maken van onze storingsdiensten, is het vakkundige team van Voltaz Elektra 24 uur per dag beschikbaar om onze klanten van dienst te zijn; waar zij zich ook bevinden.

Storingsdienst op locatie

Een goede technische installatie is van belang om de beroepsvaart draaiende te houden. Sinds jaar en dag dragen wij ons steentje hierin bij met behulp van storingsdiensten. Doordat wij voornamelijk actief zijn binnen het ARA-gebied, is ons ervaren team in staat om zowel binnenvaartschepen als zeegaande schepen snel weer op weg te helpen. Door 24 uur per dag beschikbaar te zijn, houdt Voltaz Elektra er de vaart in en zorgen wij ervoor dat kostbare tijd niet verloren gaat.

Wij helpen u graag snel weer op weg met behulp van onze storingsdienst ter plaatse. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wie weet stappen wij binnenkort aan boord.